Skip to main content

15+ επιχειρηματικές ιδέες που προέρχονται από την πανδημία COVID-19 [Small Business Edition] 📈🆕 Cyprus Secret Marketing

Ενώ το έτος 2020 δεν ήταν τίποτα λιγότερο από εφιάλτης για ζωές και μέσα διαβίωσης παγκοσμίως, η συνεχιζόμενη πανδημία COVID-19 επηρεάζει σχεδόν κάθε πτυχή της ζωής μας ακόμη και το 2021. Εκατομμύρια εταιρείες, συμπεριλαμβανομένων των νεοσύστατων επιχειρήσεων και οργανισμών, φέρουν το κρούσμα του κοροναϊού. Αναμφίβολα, είναι τρομερό για τις επιχειρήσεις, αλλά από την άλλη βρέθηκαν ευκαιρίες για πολλές εταιρείες, επωνυμίες και εταιρείες εκκίνησης σε όλο τον κόσμο.
Γνωρίζατε ότι η βελτίωση του σπιτιού, τα παιχνίδια, τα προϊόντα κατοικίδιων ζώων και οι υπηρεσίες παράδοσης, μεταξύ άλλων, έχουν δει μια τεράστια αύξηση της ζήτησης, ενώ το μεγαλύτερο μέρος της οικονομίας παρασύρεται;
Πολλά πράγματα, όπως ο τρόπος με τον οποίο αλληλεπιδρούμε με πράγματα, άτομα, αγορές στο διαδίκτυο και ταξίδια έχουν αλλάξει. Χωρίς αμφιβολία, μερικά από αυτά μπορεί να είναι προσωρινά, ενώ άλλα θα παραμείνουν περισσότερο, ακόμη και αν η πανδημία έχει τελειώσει.
Έτσι, έχοντας κατά νου την πανδημία, έχουμε συγκεντρώσει μια λίστα επιχειρηματικών ιδεών που θα είναι ευκαιριακές κατά τη διάρκεια αυτής της πανδημίας και θα συνεχίσουν να ανθίζουν ακόμη και μετά από αυτή.
📍
1. Υπηρεσίες καθαρισμού
2. Υπηρεσία παράδοσης
3. Εξ αποστάσεως Γυμναστές
4. Σύμβουλος Ασφαλείας
5. Ηλεκτρονικό εμπόριο
6. Kαθαρισμός Χώρων μετά από Πάρτι
7. Διαδικτυακός μεταπωλητής
8. Ανεξάρτητοι Συντάκτες
9. Υπηρεσίες καθαρισμού σπιτιών
10. Υπηρεσία μετάφρασης
11. Διδασκαλία στο Διαδίκτυο
12. Υγιεινή παράδοση γεύματος
13. Υπηρεσία επεξεργασίας βίντεο
14. Κατοικίδια
15. Σύνταξη Ebook
16. Διαδικτυακός Προσωπικός Βοηθός
17. Διαδικτυακή θεραπεία

15+ επιχειρηματικές ιδέες που προέρχονται από την πανδημία COVID-19 [Small Business Edition] 📈🆕 Cyprus Secret Marketing



Πριν από μερικά χρόνια, αν είχατε ζητήσει από κάποιον να πάρει ένα franchise Starbucks στο Παρίσι, πιθανότατα θα γελούσε. Τώρα, φαίνεται ότι υπάρχει ένα Starbucks σε κάθε γωνιά του Παρισιού. Αυτό σημαίνει ότι τα πράγματα που είναι δημοφιλή σήμερα είτε ακούστηκαν ή θεωρήθηκαν ως ανόητες ιδέες σε κάποιο σημείο στο παρελθόν.
Δεν μιλάμε για Starbucks. Αντ 'αυτού, μιλάμε για τις καλύτερες δυνατές επιχειρήσεις που μπορεί να μην είναι τόσο εντυπωσιακές όσο θα έπρεπε, αλλά έχουν λαμπρό μέλλον. Ας εξερευνήσουμε μια τέτοια ιδέα για να εξετάσουμε το 2021.
Πωλήσεις και υπηρεσίες βιώσιμης ενέργειας
Η ηλιακή ενέργεια θα είναι το μέλλον, αν και εξακολουθεί να μην είναι σε θέση να τραβήξει την προσοχή σε μεγάλο βαθμό λόγω του υπερβολικού κόστους, αλλά τα πράγματα θα είναι πολύ διαφορετικά πολύ σύντομα. Έχουν αναληφθεί πολλές πρωτοβουλίες από τις κυβερνήσεις και τους ηγέτες της βιομηχανίας για τη μεγιστοποίηση της χρήσης της ηλιακής ενέργειας.
Χωρίς αμφιβολία, το COVID-19 ήρθε ως εφιάλτης για τους ανθρώπους, καταστρέφοντας τη ζωή και τις δουλιές τους. Αλλά όπως λέει και το ρητό, «η αντιξοότητα ανοίγει ευκαιρίες». Πρέπει να σκεφτούμε έτσι και να εξερευνήσουμε τις κορυφαίες πιθανές επιχειρήσεις που θα διατηρηθούν, ανεξάρτητα από το πόσο δύσκολη είναι η κατάσταση. Οι ιδέες που δίνονται εδώ βασίζονται σε έρευνα, συνεντεύξεις και υποστήριξη από τους κορυφαίους ηγέτες της αγοράς, ελπίζοντας ότι μπορεί να σας βοηθήσει να εξελιχθείτε στην προσπάθειά σας το 2021.


Σχετικές πληροφορίες: https://www.europeanbusinessreview.com/



💜 Cyprus Secret Marketing 🖇️
Marketing for small businesses ⚠️
..pay professional marketing services and consulting for peanuts❕
Μάρκετινγκ για μικρές επιχειρήσεις 🖋
..πληρώστε επαγγελματικές συμβουλές και υπηρεσίες μάρκετινγκ για ψίχουλα❕
🆒
🌐 Our Website
https://secret-marketing.wixsite.com/cyprus
📝 Our Services
https://secret-marketing.wixsite.com/.../services%F0%9F...
#social_media_agency_cyprus 🌐
#video_editing_cyprus 🎞️
#graphic_editing_cyprus 🖌️
#radio_spots_production_cyprus 🎙️
#website_development_marketing_cyprus 🔍
#cyprus_secret_marketing 💜
#advertising_cyprus 📣
#marketing_cyprus 🎯
#business_consulting_cyprus 📊
#cyprus 🇨🇾
#secret 🤐
#marketing 📣

Comments

Popular posts from this blog

"The return on investment of social media is that your business will still exist in 5 years."

Enjoy the Video click pic Part of the world's most watched Social Media video series; "Social Media Revolution" by Erik Qualman. Based on #1 International Best Selling Book Socialnomics by Erik Qualman. This is a shorter version that includes new social media statistics for 2011. socioleconomics.net

Το μάθημα που μας άφησε το 2021 είναι πώς «τα πάντα επηρεάζουν όλους»

  Μην αφήσετε τίποτε στην τύχη. Το #2022 επιφυλάσσει εκπλήξεις και ευκαιρίες. Σηκώστε μανίκια και βγείτε στο προσκήνιο. Το ξέρω πως είναι λίγο σαν να παλεύεις με ένα γορίλα: Δεν τα παρατάς όταν κουραστείς εσύ. Τα παρατάς μόνο όταν κουραστεί ο γορίλας. #ready #storng #up #new #cyprus #social_media_marketing #everything_affects_everyone Cyprus Secret Marketing Οργάνωση & Μάρκετινγκ αφήστε το σε εμάς... ...και εσείς κάντε αυτό που ξέρετε

8 secrets of success

Why do people succeed? Is it because they're smart? Or are they just lucky? Neither. Analyst Richard St. John condenses years of interviews into an unmissable 3-minute slideshow on the real secrets of success.   enjoy the video      https://www.ted.com/talks/richard_st_john_s_8_secrets_of_success