Skip to main content

8 μυστικά που θα σε οδηγήσουν στην επιτυχία. Cyprus Secret Marketing 🕒 3 min reading


⁉️ Αυτή είναι μια δίωρη παρουσίαση που δίνει ο Τζον Ρίτσαρτ σε μαθητές λυκείου, κομμένη σε τρία λεπτά.
Όλα άρχισαν μια μέρα που ταξίδευε αεροπορικά για να παραστεί στο TED πριν από 23 χρόνια. Στο διπλανό κάθισμα καθόταν μια μαθήτρια λυκείου, μια έφηβη, η οποία προέρχονταν από φτωχή οικογένεια. Και ήθελε να κάνει κάτι στη ζωή της, και τον ρώτησε την εξής απλή ερώτηση.
Είπε: «Τι είναι αυτό που οδηγεί στην επιτυχία;»
Ένιωσε πραγματικά άσχημα, γιατί δεν μπορούσε να της δώσει μια ικανοποιητική απάντηση. Κατέβηκε από το αεροπλάνο και όταν έφθασε στο ΤED σκέφτηκε:
«Είμαι σε μια αίθουσα γεμάτη με επιτυχημένους ανθρώπους! Γιατί δεν τους ρωτάω, τι είναι αυτό που τους βοήθησε να πετύχουν και να το μεταφέρω στα παιδιά;»
Μετά από επτά χρόνια και 500 συνεντεύξεις, μας έχει αποκαλύψει τι οδηγεί στην επιτυχία και έχει κάνει τους συμμετέχοντες στο TED να πετυχαίνουν.
💜
Το πρώτο συστατικό είναι το πάθος.
Ο Φρίμαν Τόμας είπε, «Το πάθος μου με καθοδηγεί». Οι συμμετέχοντες στο TED το κάνουν από αγάπη, δεν το κάνουν για τα χρήματα.
Η Κάρολ Κολέτα είπε, «Θα πλήρωνα για να κάνω τη δουλειά μου». Το ενδιαφέρον είναι ότι αν το κάνεις από αγάπη, τα χρήματα θα έρθουν όπως και να έχει.
💪
Δουλειά (Κόπος)! Ο Ρούπερτ Μέρτνοχ μου είπε, «Το παν είναι σκληρή δουλειά. Τίποτα δεν έρχεται εύκολα. Αλλά εγώ το διασκεδάζω πολύ». Στα αλήθεια είπε ότι έχει πλάκα; Ο Ρούπερτ; Ναι! Οι συμμετέχοντες στο TED κάνουν το κέφι τους δουλεύοντας. Και δουλεύουν σκληρά. Δεν είναι εθισμένοι στην σκληρή δουλειά. Είναι απλά παθιασμένοι με αυτό που κάνουν.
🧑‍🏫
Ο Άλεξ Γκάρνετν είπε «Για να είσαι επιτυχημένος, ασχολήσου με κάτι (εξελίξου) και γίνε αληθινά καλός σε αυτό». Δεν υπάρχει μαγική συνταγή. Μόνο εξάσκηση, εξάσκηση, εξάσκηση.
🕵️‍♀️
Πρέπει να εστιάσεις. Ο Νόρμαν Τζέισον μου είπε «Νομίζω πως το πιο σημαντικό είναι να εστιάσεις όλο σου το είναι σε ένα πράγμα».
😤
Και πίεση! Ο Ντέιβιντ Γκάλο είπε «Πίεσε (σπρώξε) τον εαυτό σου. Πίεσε το σώμα, την ψυχή σου, πρέπει να πιεστείς, να πιεστείς, να πιεστείς». Να πιεστείς παρόλο τον φόβο και την έλλειψη αυτοπεποίθησης. Η Γκόλντι Χόουν είπε, «Πάντα είχα έλλειψη αυτοπεποίθησης». Δεν ήμουν αρκετά καλή, δεν ήμουν αρκετά έξυπνη. Δεν πίστευα ότι θα το κατάφερνα. Δεν είναι πάντα εύκολο να πιέσεις τον εαυτό σου, γι' αυτό εφευρέθηκαν οι μανάδες. Ο Φράνκ Γκέρυ μου είπε «Η μητέρα μου με πίεσε».
🧑‍⚕️
Υπηρέτησε! Ο Σέργουιν Νούλαντ είπε: «Ήταν τιμή μου να υπηρετήσω σαν γιατρός». Πολλά παιδιά σήμερα μου λένε ότι θέλουν να γίνουν δισεκατομμυριούχοι. Το πρώτο πράγμα που τους λέω είναι Εντάξει, αλλά δεν πρέπει να έχεις στο μυαλό τον εαυτό σου, αλλά πως θα δώσεις στους άλλους κάτι που να έχει αξία. Γιατί έτσι οι άνθρωποι γίνονται πραγματικά πλούσιοι.
💭
Ιδέες. Ο Μπιλ Γκέιτς είπε, «Είχα μια ιδέα- να ιδρύσω την πρώτη εταιρεία λογισμικού για μικροϋπολογιστές». Νομίζω πως ήταν μια αρκετά καλή ιδέα. Δεν υπάρχει καμία μαγική συνταγή για να δημιουργήσεις νέες ιδέες Κάνεις κάποια απλά πράγματα. Και δίνω πλήθος στοιχεία.
🧘
Επιμονή. Ο Τζόε Κράους είπε, «Η επιμονή είναι η νούμερο ένα αιτία για την επιτυχία μας». Πρέπει να επιμείνεις όταν αποτυγχάνεις. Πρέπει να επιμείνεις όταν όλα πάνε στραβά. Το οποίο φυσικά σημαίνει «Κριτική, Απόρριψη, Βλακείες και Πίεση».
Επομένως, η απάντηση του Τζον Ρίτσαρτ στην αρχική ερώτηση είναι απλή: Πλήρωσε 4.000 δολάρια και πήγαινε στο TED. Αν αυτό αποτύχει, κάνε τα 8 πράγματα και πίστεψε με αυτά είναι τα 8 μυστικά που θα σε οδηγήσουν στην επιτυχία.
🔗📑
Ευχαριστούμε τον Παναγιώτη Μαλέα για τη μετάφραση.
https://www.ted.com/.../richard_st_john_8_secrets_of...

8 μυστικά που θα σε οδηγήσουν στην επιτυχία. Cyprus Secret Marketing



💜 Cyprus Secret Marketing 🖇️
Marketing for small businesses ⚠️
..pay professional marketing services and consulting for peanuts❕
🥜
Μάρκετινγκ για μικρές επιχειρήσεις 🖋
..πληρώστε επαγγελματικές συμβουλές και υπηρεσίες μάρκετινγκ για ψίχουλα❕
🆒
🌐 Our Website
https://secret-marketing.wixsite.com/cyprus
📝 Our Services
https://secret-marketing.wixsite.com/cyprus/services🖱️👨🏻‍💻
#social_media_marketing_cyprus 🌐
#video_production_marketing_cyprus 🎞️
#graphic_design_marketing_cyprus 🖌️
#radio_spots_marketing_cyprus 🎙️
#website_development_marketing_cyprus 🔍
#cyprus_secret_marketing 💜
#advertising_cyprus 📣
#marketing_cyprus 🎯
#consulting_cyprus 📊
#cyprus 🇨🇾
#secret 🤐
#marketing 📣

Comments

Popular posts from this blog

"The return on investment of social media is that your business will still exist in 5 years."

Enjoy the Video click pic Part of the world's most watched Social Media video series; "Social Media Revolution" by Erik Qualman. Based on #1 International Best Selling Book Socialnomics by Erik Qualman. This is a shorter version that includes new social media statistics for 2011. socioleconomics.net

Το μάθημα που μας άφησε το 2021 είναι πώς «τα πάντα επηρεάζουν όλους»

  Μην αφήσετε τίποτε στην τύχη. Το #2022 επιφυλάσσει εκπλήξεις και ευκαιρίες. Σηκώστε μανίκια και βγείτε στο προσκήνιο. Το ξέρω πως είναι λίγο σαν να παλεύεις με ένα γορίλα: Δεν τα παρατάς όταν κουραστείς εσύ. Τα παρατάς μόνο όταν κουραστεί ο γορίλας. #ready #storng #up #new #cyprus #social_media_marketing #everything_affects_everyone Cyprus Secret Marketing Οργάνωση & Μάρκετινγκ αφήστε το σε εμάς... ...και εσείς κάντε αυτό που ξέρετε

8 secrets of success

Why do people succeed? Is it because they're smart? Or are they just lucky? Neither. Analyst Richard St. John condenses years of interviews into an unmissable 3-minute slideshow on the real secrets of success.   enjoy the video      https://www.ted.com/talks/richard_st_john_s_8_secrets_of_success